A Paper Plane Photography fotózás a Budai várban ahol anya és fia egymásra nevet
Mire számíts?

Ilyen velem egy fotózás

Csak gyertek és játszatok egy jót, beszélgessetek, öleljétek meg egymást, örüljetek az együtt töltött időnek, a korszaknak, amit éppen megéltek, hiszen olyan gyorsan elszáll.

De ha szeretnéd, én ott leszek, hogy megörökítsem. Nem tervezünk előre semmit, így nem lesznek nyomasztó elvárások, csak élvezzük a pillanatot.

Portfólió

Fotózási Csomagok

MINI

45.000 Ft

Paper Plane Photography baba fotózás otthon

MINI

45.000 Ft

40 PERC
30 DB UTÓMUNKÁZOTT KÉP
ONLINE GALÉRIA

ALAP

55.000 Ft

Paper Plane Photography családi fotózás a Duna parton

ALAP

55.000 Ft

1 ÓRA
45 DB UTÓMUNKÁZOTT KÉP
ONLINE GALÉRIA

NAGY

65.000 Ft

Paper Plane Photography családi fotózás Balaton környékén ősszel két gyerekkel

NAGY

65.000 Ft

1-1,5 ÓRA
60 DB UTÓMUNKÁZOTT KÉP
ONLINE GALÉRIA

BABAVÁRÓ CSOMAG

75.000 Ft

A Paper Plane Photography fotója egy baba lábacskáról

BABAVÁRÓ CSOMAG

75.000 Ft

KISMAMA FOTÓZÁS
40 PERC
35 db UTÓMUNKÁZOTT KÉP ONLINE GALÉRIA
+
ÚJSZÜLÖTT FOTÓZÁS
40 PERC
35 db UTÓMUNKÁZOTT KÉP ONLINE GALÉRIA

"100% GARANCIÁT VÁLLALOK"

Mit jelent ez a gyakorlatban? Amennyiben egyetlen fotóval sem vagy elégedett, akkor egy alkalommal megismételhetjük a fotózást.

GYIK

KÉPEK CSOMAGON FELÜL

Csomagon felül van lehetőségetek további képeket kérni 1500 Ft/db áron.

FOGLALÁS

Ha felvetted velem a kapcsolatot, kiküldök egy ajánlatot a részletekkel. Ha  ezután felkérsz a fotózásra akkor igényeid alapján egyeztetünk helyszínt és időpontot. Legalább 2 héttel a tervezett időpont előtt érdemes jelentkezni.

FOTÓK VÁLOGATÁSA/ÁTADÁSA

A szerkesztési határidő a csomagban foglalt képek kiválasztásától számítva 2 hét. Ezt a nyers képekből tudjátok kiválasztani, melyeket a fotózást követő napokban egy első válogatást követően, digitálisan osztok meg veletek.

100% GARANCIA

100% garanciát vállalok. Mit jelent ez a gyakorlatban? Amennyiben egyetlen fotóval sem vagy elégedett a veled megosztott nyers képek közül valamilyen szerencsétlen körülmény miatt, akkor egy alkalommal megismételhetjük a fotózást.

FOTÓZÁS HELYSZÍNE

Nagyon szeretek a szabadban fotózni, mert változatos és sok felfedezni való lehetőséget kínál, ami jól használható a spontán pillanatok előidézéséhez. Tudok ajánlani, belvárosi, vízparti, hegyes-völgyes vagy akár vízparti helyszínt is, ahol a legszebb fények miatt napfelkeltében vagy naplementében fogom ajánlani a fotózást. Ha beltéri képeket szeretnél, akkor otthoni környezetet vagy napfénystúdiót fogok javasolni, ahol szintén a természetes fényeket használom, de ott a szűrt fény miatt korábban is kezdhetünk, mint naplemente. Illetve arra is nyitott vagyok, ha valaki olyan helyszínt választ a fotózásra, amihez őt kötik emlékek.

STÚDIÓ

Az árajánlat a stúdió esetleges költségét NEM tartalmazza, ami stúdiótól függően 10.000-12.000 ft/óra.

ÁLLATOK A FOTÓZÁSON

Kisállatokat előzetes egyeztetés mellett bátran hozhattok.

LEMONDÁS/MÓDOSÍTÁS

Kérlek, ha szeretnétek a megbeszélt időpontot lemondani vagy módosítani, akkor azt legalább 4 nappal előtte tegyétek meg.

UTAZÁSI KÖLTSÉG

Az árak szabadtéri vagy otthoni fotózásokra vonatkoznak Budapest és környékén. Budapesten kívüli utazási költség 150 Ft/km.

RUHA ÉS SZÍNEK

Színekben jó, ha összhangban vannak a ruháitok egymással. Érdemes úgy összeöltözni, hogy harmonizáljanak a ruhák, de mégse egyformában legyetek. Illetve mindenképp olyan ruhát, amiben kényelmesen érzed magad!
A fotózások alkalmával akkor tudsz igazán felszabadult lenni.